Manueel Praktizijn® Roel Stel
Home Behandelingen / kosten en vergoeding Contact Behandelingen
© 2016 Manueel Praktizijn®  Roel Stel
Kosten en vergoeding. Een therapeutische behandeling van: 30 minuten kost: € 32,50 incl. 21% BTW. 50 minuten  kost: € 59,50 incl. 21% BTW. Op de website van de NVST vindt u o.a. een actueel overzicht van zorgverzekeraars die bereid zijn de consulten en behandelingen geheel of gedeeltelijk te vergoeden vanuit de aanvullende polisvoorwaarden. Consulten en behandelingen die uit de aanvullende polisvoorwaarden worden vergoed, hebben geen invloed op uw eigen risico (tenzij apart afgesloten). Een verwijzing door een huisarts is niet noodzakelijk. Soms is het echter wel raadzaam eerst uw huisarts te raadplegen omtrent uw lichamelijke klachten. Geïnteresseerd?  Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met mij op voor meer informatie of een afspraak. Voor een eenmalige ontspannende massage is een afspraak zo gemaakt. Voor structurele opdrachten maken we eerst een kennismakingsafspraak met klachtenanalyse. Op basis van deze analyse kan ik u een voorstel doen voor een passend  behandelplan. De prijs en de duur van de behandelingen worden ook aan de hand van uw situatie bepaald. Uiteraard zit u nergens aan vast en kunt u de behandeling stoppen of aan laten passen wanneer u wenst.
Naast behandelingen in mijn praktijk, kan ik massages geven bij u op locatie. U kunt kiezen voor een regelmatige massage, bijvoorbeeld wekelijks, maar ook incidenteel. Zo kan ik bijvoorbeeld stoelshiatsu geven op uw werk, tijdens een cursus, seminar of congres, of op een beurs of evenement. Ook kunt u een ontspannende massage cadeau geven. Er zijn vele mogelijkheden!   Door de diversiteit van behandelingen kan ik de behandeling altijd afstemmen op uw persoonlijke situatie.
Shiatsu Namikoshi Stoelshiatsu Klassieke Massage Segmentale massagetherapie Voetreflexologie Dorn methode Kosten en vergoeding Kosten en vergoeding