Behandelingen

Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met mij op voor meer informatie of een afspraak. Voor een eenmalige ontspannende massage is een afspraak zo gemaakt.

Voor structurele opdrachten maken we eerst een kennismakingsafspraak met klachtenanalyse. Op basis van deze analyse kan ik u een voorstel doen voor een passend behandelplan. De prijs en de duur van de behandelingen worden ook aan de hand van uw situatie bepaald.

Uiteraard zit u nergens aan vast en kunt u de behandeling stoppen of aan laten passen wanneer u wenst.

Shiatsu Namikoshi

Shiatsu Namikoshi is een moderne therapie. Hierbij past men hand-en vingerdruk toe op de huid met het doel ziekte te voorkomen en te genezen door de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam te stimuleren, factoren die voor vermoeidheid zorgen te elimineren en een goede gezondheid te bevorderen.

Het is een zeer effectieve methode en kan worden toegepast bij verschillende klachten zoals: nek-, schouder-, rug- en spijsverteringsklachten, hoofdpijn, stress, burn-out & oververmoeidheid.

StoelShiatsu

De stoelmassage is een korte verkwikkende massage die spanningen en stress wegneemt en uw lichaam volledig tot rust brengt.

Zittend (gekleed) op een speciale ergonomische stoel ontvangt u een effectieve drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug.

Stoelshiatsu voor Bedrijven

Samen werken aan optimale prestaties voor uw bedrijf en werknemers! In niet meer dan een koffiepauze krijgen uw medewerkers meer lichaamsbewustzijn ten aanzien van hun werkhouding en bewegingspatronen.

De massages en de bijpassende adviezen dragen bij aan betere prestaties, prettige werksfeer en preventie van ziekteverzuim. Ook geschikt als publiekstrekker op beurzen!

Klassieke massage

Het uitgangspunt van deze massage is het tot stand brengen van een diepe mentale ontspanning waardoor er automatisch ook spierontspanning plaatsvindt.

De klassieke massage richt zich op de verbetering van de doorbloeding en het ontgiften van de spieren. Tijdens deze manuele massage worden naar keuze de spiergroepen in nek, schouders, rug of benen gekneed. 

Segmentale massagetherapie

Het lichaam is verdeeld in zones (segmenten), deze zijn in de prenatale periode ontstaan door de etagewijze opbouw van het zenuwstelsel. Alle spieren, weefsels, botten etc. in een segment horen bij elkaar. Dit segment nu, is o.a. te beïnvloeden door massage.

De theorie gaat er van uit dat: “als één lid lijdt alle leden lijden”. Dit houdt in dat als één lid weer gezond is dit een positieve invloed heeft op de andere leden.

Het wordt vaak gecombineerd toegepast. 

Voetreflexologie

De voeten worden de ”spiegels van het lichaam” genoemd. Alle lichaamsdelen zijn via reflexbanen verbonden met bepaalde punten op de voeten.

Bij een juiste massage kunnen storingen in het lichaam opgespoord worden en via druk op dezelfde reflexbanen worden verminderd of opgelost.

Voetmassage werkt ontspannend voor lichaam en geest.

Dorn methode

Dorn methode is een effectieve therapie bij rug- en bekkenklachten. Veel mensen hebben last van ongelijke beenlengte. Wanneer er dientengevolge klachten ontstaan (bekken, heup, rug), is een oplossing een verhoogde schoen.

Dit is echter lang niet in alle gevallen noodzakelijk. De Dorn methode is een zachte en zeer effectieve methode om beenlengteverschil ongedaan te maken zolang deze niet anatomisch is bepaald.

canstockphoto17775203

Op locatie of in een van mijn praktijken

Naast behandelingen in mijn praktijk, kan ik massages geven bij u op locatie.U kunt kiezen voor een regelmatige massage, bijvoorbeeld wekelijks, maar ook incidenteel. Zo kan ik bijvoorbeeld stoelshiatsu geven op uw werk, tijdens een cursus, seminar of congres, of op een beurs of evenement.

Massage als cadeau

Ook kunt u een ontspannende massage cadeau geven. Er zijn vele mogelijkheden! Door de diversiteit van behandelingen kan ik de behandeling altijd afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Intake voorafgaand behandeling:
Gratis

Therapeutische behandeling:
30 minuten –
 
€ 32,50
50 minuten – € 59,50